Μοιράσου 1,5 μέτρο το δρόμο! (κοινωνική δράση)

Αυτό το blog θα είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Όχι ότι όλα τα άλλα είχαν καμία σχέση το ένα με το άλλο. Όπως και να έχει το συγκεκριμένο έχει σκοπό να δείξει κάποια πράγματα.

Τα ατυχήματα στο δρόμο με τους ποδηλάτες δεν σταματούν να συμβαίνουν και όλοι οι ποδηλάτες υπενθυμίζουμε συνεχώς το νόμο που λίγοι τηρούν, μοιράσου 1,5 μέτρο το δρόμο με τον ποδηλάτη!
Έτσι και εμείς στην ομάδα του Belespot τυπώσαμε και κολλήσαμε τις δικές μας αφίσες σε διάφορα σημεία της πόλης για να το θυμίσουμε στο κόσμο. Έπειτα καλούμε και όλους εσάς να τυπώσετε από ένα χαρτί και να το κολλήσετε κάπου στη γειτονιά σας. Αλλά από την άλλη αν απλά το κολλήσετε και δεν το τηρείτε δεν έχει κανένα νόημα, οπότε θα ήμασταν ακόμη πιο ευχαριστημένοι αν προσέχετε τον κοκ και τους ποδηλάτες στο δρόμο. Νομίζω όλοι στενοχωριόμαστε όταν ακούμε ένα κακό νέο αλλά λίγοι προσέχουν ώστε να μη προκαλέσουν τίποτα. Δυστυχώς οι Έλληνες οδηγοί δεν ξέρουν να θρηνούν.

Και επειδή όλα γίνονται πιο κατανοητά με την εικόνα (τουλάχιστον έτσι μάθαμε στο σχολείο) στο τέλος του blog υπάρχει και ένα σύντομο σχετικό βίντεο.
Μην ξεχάσετε να κάνετε like και στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για πράγματα τα οποία δεν ανεβάζουμε εδώ.






Σχόλια